Unieke schrijftraining op de Veluwe
0610032622
rick@joutekst.nl

Boek

Al in 6e druk!

In 2020 schreef ik samen met schrijfmaatje Willem Verdaasdonk het ultieme boek voor iedereen die wel eens schrijft: Schrijf eens even normaal, joh! De uitgever was enthousiast en het werd een ongelofelijk succes.

Het boek heeft de maximale vijf sterren op managementboek.nl en is inmiddels in vijfde zesde druk!

In het boek komen schrijftips en humor op een unieke manier samen. Op een laagdrempelige manier geven we 200 pagina’s tips om al jouw teksten beter te maken. Brieven, e-mails, verslagen, offertes, webteksten, blogs, teksten voor sociale media. Al je teksten worden ijzersterk. Van de eerste tot de laatste zin.

Boek Rick Evers - schrijf eens even normaal, johHet boek is een regelrechte eyeopener en allesbehalve doorsnee. Daarom krijg je zelfs glimlachgarantie.

Kopen?

Koop het dan in de lokale boekhandel. Vergeet even die internetreuzen, stap op je fiets en doe die lokale ondernemer een plezier. Is er bij jou geen boekhandel in de buurt (ga verhuizen!) of heeft-ie het boek niet op voorraad (mooi dom), dan kun je altijd nog online shoppen.

Onze tip

Koop er twee en geef er eentje cadeau. Aan je neef die net een eigen zaak is begonnen. Of aan je zoon die wel wat tekstopvoeding kan gebruiken. Of je collega die brieven altijd maar weer begint met ‘naar aanleiding van …’.

Grote aantallen?

Wil je het boek cadeau geven aan je relaties of medewerkers? Goed idee. Mail even voor de mogelijkheden.

Boek + training

Kunnen jij en je collega’s wel wat hulp gebruiken? Moeten jullie teksten afgestoft worden of hebben ze een creatieve boost nodig? Ik kom graag langs voor een incompany training op maat. Uiteraard neem ik dan ook het boek mee.

Wat lezers zeggen

“Gister in de bus, nu al uitgelezen. Precies wat ik nodig heb. Dit boek is een eye opener. Door de vele voorbeelden. Er zitten erg bruikbare tips in. Schrijven van teksten, persoonlijker en pakkender maken. En beter leesbaar. Aanrader dus voor alle online ondernemers.”
Rita Vaessen

“Heerlijk boek voor tijdens de vakantie! Met aansprekende voorbeelden en bordevol tips over beter schrijven. Nu nog in de praktijk brengen.”
David van Valkenburg

“Wat een fantastisch boek! Goede tips, met humor en heerlijk uitgelegd door Rick Evers en Willem Verdaasdonk. Als zzp-er schrijf ik ook graag en veel. Is het niet voor mijzelf, dan is wel voor opdrachtgevers. Ik ga de puntjes op de i zetten!”
Heidi Nusselder

“Mijn complimenten gaan vandaag naar Rick Evers en Willem Verdaasdonk! Het boek Schrijf eens even normaal joh omschrijven in één woord? Simpel. ZIN. In hoofdletters. En in veel betekenissen*. Maar vooral ZIN om aan de slag te gaan.” Yvonne van Driel