Moest er nog eens bijkomen van niet!

Sterke teksten. Krachtige inhoud. Blije lezer.

Het boek bevat veel trefzekere adviezen, die ook nog eens lekker zijn opgeschreven. De beloofde glimlachgarantie op de cover wordt dubbel en dwars waargemaakt.

boek: Moest er nog eens bijkomen van niet - Rick leest
Je vraagt je het regelmatig af: worden mijn teksten eigenlijk wel gelezen? En beleeft de lezer er ook nog een beetje plezier aan? Vanaf nu hoef je nooit meer te twijfelen. Dit boek wordt jouw grote vriend. Vol met voorbeelden, schrijftips, schemaatjes, oog-openers en zelfs wat lekkere columns voor de afwisseling.

Moest er nog eens bijkomen van niet

Veel mensen schrijven maar wat. Een accountant die zegt dat hij verstand heeft van cijfers. Een tandarts met de tekst ‘aandacht voor uw gebit’ op zijn website. Een school die de leerlingen centraal zet. In Moest er nog eens bijkomen van niet! vertellen we hoe je je echt kunt onderscheiden met teksten.

“Wat een superleuk boek”
Lyanne van de Steen

“De beloofde glimlachgarantie op de cover wordt dubbel en dwars waargemaakt”
Frankwatching

“De bewustwording van je eigen schrijfwijze wordt door dit boek vergroot.”
Jan Hoogstra

De opvolger van een bestseller

Moest er nog eens bijkomen van niet! moest er gewoon komen. En niet eens omdat we het succes van ons eerste boek willen evenaren. Het boek is nodig om Nederland te redden van alle eenheidsworstteksten. Op websites, op bedrijfsbusjes, op social media. Overal. Wij zijn een professioneel bedrijf met service hoog in het vaandel. Iedereen schrijft maar wat. Zonder even na te denken waar het nou echt om gaat.

Schrijven begint niet met schrijven

Schrijven begint bij het waarom. Stel jezelf eens de vraag: ‘Wat zouden mensen missen als mijn tekst er niet zou zijn?’ Bij die vraag denk je namelijk na over wie je bent en wat jou onderscheidt van al die anderen. Nog een slecht voorbeeld: In onze garage werken vakkundige mensen. Dat hoef je dus niet op schrijven, want dat geldt ook voor de tienduizend andere garages in Nederland.

Zelf beter schrijven?

21,99 euro

Wil jij het boek?

Koop het dan in de lokale boekhandel. Vergeet even die internetreuzen, stap op je fiets en doe die lokale ondernemer een plezier.

Is er bij jou geen boekhandel in de buurt? Bestel het dan via de knop hieronder.

Wie noemt zijn nieuwsbrief nou Nieuwsbrief?

Da’s toch veel te saai? Schrijf je daarom in voor ‘Trips & Tiks’. Mijn maandelijkse nieuwsbr… ehh, mailtje. Als je die gelezen hebt ben je a) wijzer en heb je b) gelachen. Nou, kom op met dat e-mailadres.