Schrijf eens even normaal joh!

Snel beter schrijven met glimlachgarantie

5/5

5/5

Schrijf eens even normaal joh! is een ontzettend leuk, uitdagend en interessant boek. Hoewel de titel anders doet vermoeden is het een serieus boek, maar wel met een vette knipoog.

Schrijf eens even normaal joh! - boek van rick en willem
Veel mensen vinden schrijven lastig. Dat is jammer, want schrijven is leuk. En best makkelijk. Als je tenminste schrijft zoals je praat. Ingewikkelder hoeft het niet te zijn. We maken het onszelf vaak onnodig moeilijk: ‘Hierbij doe ik u de offerte toekomen.’ En als we een sollicitatiebrief schrijven, zijn we ineens woonachtig en werkzaam. Waarom zo formeel? Zo oubollig? Vergeet wat je ooit op school geleerd hebt. Liefst per direct.

Schrijf eens even normaal joh!

Schrijf eens even normaal joh! is een boek voor iedereen die wel eens schrijft. Brieven, e-mails, verslagen, offertes, webteksten, blogs, teksten voor sociale media. Wat voor tekst dan ook. Het is een regelrechte ‘oogopener’. Of je nu zzp’er of student bent. Af-en-toe-schrijver of doorgewinterde copywriter. 

Met onder meer tips en trucs als het broodje afhaak, de broertjes Suf & Duf en de vier watjes wordt schrijven niet alleen weer leuk, maar worden je teksten ook ijzersterk. Van de eerste tot de laatste zin.

Lezers over dit boek

Rita Vaessen
Lees verder
“Gister in de bus, nu al uitgelezen. Precies wat ik nodig heb. Dit boek is een eye opener. Door de vele voorbeelden. Er zitten erg bruikbare tips in. Schrijven van teksten, persoonlijker en pakkender maken. En beter leesbaar. Aanrader dus voor alle online ondernemers.”
Heidi Nusselder
Lees verder
“Wat een fantastisch boek! Goede tips, met humor en heerlijk uitgelegd door Rick Evers en Willem Verdaasdonk. Als zzp-er schrijf ik ook graag en veel. Is het niet voor mijzelf, dan is wel voor opdrachtgevers. Ik ga de puntjes op de i zetten!”
Yvonne van Driel
Lees verder
“Mijn complimenten gaan vandaag naar Rick Evers en Willem Verdaasdonk! Het boek Schrijf eens even normaal joh omschrijven in één woord? Simpel. ZIN. In hoofdletters. En in veel betekenissen. Maar vooral ZIN om aan de slag te gaan.”

Zelf beter leren schrijven?

3 boeken schrijf eens even normaal joh - rick evers

20,99 euro

Ook het boek hebben?

Koop het dan in de lokale boekhandel. Vergeet even die internetreuzen, stap op je fiets en doe die lokale ondernemer een plezier.

Is er bij jou geen boekhandel in de buurt? Bestel het dan online met de knop hieronder.

Wie noemt zijn nieuwsbrief nou Nieuwsbrief?

Da’s toch veel te saai? Schrijf je daarom in voor ‘Trips & Tiks’. Mijn maandelijkse nieuwsbr… ehh, mailtje. Als je die gelezen hebt ben je a) wijzer en heb je b) gelachen. Nou, kom op met dat e-mailadres.