B&B – 10 januari

Kijk ze zitten. Shanti en Marja. Rood en blond. Bier en wijn. Lol en gevoel. Beiden willen ze Guido’s blokjesblouse van zijn getatoeëerde lijf scheuren, maar ze moeten wachten. Wachten tot meneer de elandjager zijn keuze heeft gemaakt.

Ondertussen heeft Guido vergelijkend warenonderzoek gedaan. Ook kreeg hij van een vriendin nog een goede tip: “Aan wie denk je als eerste als je wakker wordt?” Het eerlijk antwoord is de hond, want die ligt ernaast te kwijlen, maar da’s natuurlijk niet zo’n romantisch antwoord.

Als ik Guido was, ging ik voor Marja. Ondanks de verschrikkelijk slechte Messi-grap. Shanti is ontzettend leuk voor een bonte spelletjesavond waarbij ze Wie Ben Ik spelen en allemaal geeltjes op hun voorhoofd plakken, maar als het bedtijd is, kruipt ie denk ik toch liever naast Marja.

In Zwitserland vroeg Saul of ehhh Raf ehhh het ehhh misschien ehhh oké ehhh vindt ehhh dat ehhh hij ehhh toch ehhh met ehhhh Amy ehhh naar ehhh Italië ehhh ging. Gelukkkig voor Saul kreeg hij toestemming van zijn ex. Raf kende haar plek en gunde Amy de arm van haar vroegere grote liefde.

Volgens Saul gaat hij zich vanaf nu volledig focussen op Amy. Dat betekent overigens nog niet dat hij haar ook aankijkt als hij tegen haar praat. Ze zijn dan wel intiem geweest, maar elkaar aankijken, dat gaat onze makelaar nog een stapje te ver. Maar ach, als het ooit uitgaat, heeft Amy in ieder geval nog een vriend die in de Alpen woont.

Marco en Joyce maakten een autoritje naar een koffietent, maar die was ondergesneeuwd. Marco vond het lullig, want op Google stond dat ie open was. Gelukkig had hij een plan B: koffie en thee op een berenvelletje. Joyce vindt Marco een ontzettend leuke man, maar ze hoopt wel dat de blokkade eraf gaat, want op Google stond dat ie open was.

Edith sloot het Winter Vol Matties-avontuur af door Aroen naar huis te sturen. Hij heeft charme, maar wel saaie charme. Ook zoon Mats vond het maar een slome duikelaar. Gelukkig maakt het Aroen allemaal niets uit, want in het voorstukje zag ik dat hij vanaf volgende week dinsdag te zien is als deelnemer bij Married At First Sight. Go for it Aroen!

Ook bij Benjamin is het natuurlijk al lang niet spannend meer. We zagen dat hij zijn best deed om het linkerhoekje van zijn slaapkamerraam te lappen en toen was het tijd voor koffie met moeders. Daarna deed hij zijn best om interesse te tonen in Maradonnie, maar het kwam allemaal net zo geforceerd over als de karaoke-binnenkomst van de langharige weldoener zelf. Het gaat hem dus niet worden voor onze kleine vriend.

Dat brengt ons, met nog 1 aflevering te gaan, bij de volgende tussenstand:

Guido: 3 verloren weken, 0 vissen, 1 nieuwe liefde, 1 mattie, 10 kilo ingevroren eland

Saul: enkele mooie nieuwe vastgoeddeals en er was ook iets met leuke dames of zo

Marco: een hele leuke, lieve en fijne vrouw, maar ik vind het lastig om

Edith: drie kale, geen seks

Benjamin: 1 psycho, 1 rapper en nog een paar geloof ik. Iemand mijn moeder gezien?

Over de auteur

Rick Evers

Rick Evers

Trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur

Meer over Rick
Rick Evers

Rick Evers

Trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur

Meer over Rick

Wie noemt zijn nieuwsbrief nou Nieuwsbrief?

Da’s toch veel te saai? Schrijf je daarom in voor ‘Trips & Tiks’. Mijn maandelijkse nieuwsbr… ehh, mailtje. Als je die gelezen hebt ben je a) wijzer en heb je b) gelachen. Nou, kom op met dat e- mailadres.