Incompany schrijftraining

Een dagje lachend leren bij jou op de zaak

5/5

4,9/5

Deze incompany training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Eindelijk weer een training waarin ik diverse keren moest lachen. Ik hing aan zijn lippen, alles vond ik interessant. Tof dat hij onze eigen voorbeelden gebruikte.

incompany training beter schrijven
Niet iedereen is een sterke schrijver. Hoeft ook niet. Als de basis maar goed is. Klantgericht, zakelijk en toch vlot. Of juist heerlijk creatief. Ik leer het jou en je collega’s in een dagdeel.


Incompany schrijftraining 

Ben je op zoek naar een incompany schrijftraining waarbij ik je medewerkers beter leer schrijven? Ik kom graag langs voor een schrijfcursus op maat. Tijdens de incompany training Beter schrijven werken je medewerkers met eigen teksten, want daar leren ze het meest van. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie. ↓


Oefenen met jullie eigen teksten

Ik stem de incompany training helemaal af op jullie wensen. En daarbij werken we natuurlijk ook met jullie eigen teksten. Stuur ze gewoon op, ik maak ze anoniem en verwerk ze tot oefeningen. Individuele opdrachten, duo-oefeningen en spelletjes. Alles komt langs.


Waarover gaat de incompany schrijftraining?

Dat bepalen jullie zelf. Het kan een brede schrijftraining zijn waarbij ik alle belangrijke onderdelen van sterk schrijven meeneem. Maar we kunnen ons ook specifiek richten op B1, of social media, of klantgericht schrijven, of iets anders. Meestal gaan mijn incompany schrijftrainingen over:


Wat zijn de mogelijkheden?

Een incompany training kan op iedere doordeweekse dag. Meestal is een ochtend of een middag voldoende en eventueel spreken we nog een terugkomdag af. Wil je liever een kortere cursus? Of een online training via Teams of Zoom. Of een inspiratiepraatje van mij tijdens jullie teamdag? Alles kan.

incompany schrijftraining


Hoe werkt het?


Wie volgen deze schrijftraining veel?

Omdat een incompany training maatwerk is, kan ik (bijna) altijd uit de voeten met jullie wensen. Er is nagenoeg geen branche waar ik nog niet getraind heb. Wat ze ervan vonden? Dat lees je hier. Vaker dan gemiddeld was ik bij:

incompany schrijftraining

Wat kunnen medewerkers verwachten?

De trainingen die ik geef hebben altijd een mooie opbouw. We beginnen met de basis en ik maak het steeds iets moeilijker. De opdrachten worden ook steeds pittiger. Logisch, want ik wil jullie wel echt iets leren. Ik geef uitleg, laat goede en slechte voorbeelden zien en zet jullie ook lekker aan het werk met schrijfopdrachten. Daarbij hou ik rekening met ieders eigen tempo.

Twijfel je of mijn incompany training iets voor jullie is? Stuur me dan even een berichtje. Ik denk graag mee. En ik geef dus ook eerlijk aan als ik vind dat mijn training minder geschikt is voor jullie leerdoelen.


Wat zijn de voordelen van deze incompany training?

incompany schrijftraining

Wat klanten zeggen

Sanne GodecFarrow + Dutch
Lees verder
''Wát een leuke ochtend gister! Super waardevol en lachend leren was het zeker. Volgens mij dachten alle collega’s daar hetzelfde over en nemen ze meteen alle tips meteen mee in hun teksten.''
Hilde SantegoedsMEE
Lees verder
''Rick, nogmaals bedankt voor jouw bijdrage aan een inspirerende dag. Het was een leuke en boeiende workshops met praktische tips. Hiermee kunnen we direct aan de slag.''
Femke van BladelWindesheim
Lees verder
''Wat een succes was dat! Heb net wat collega’s gesproken die vandaag bij je in de ‘klas’ zaten. Allemaal even enthousiast. En het mooie? Ik zie meteen tips toegepast in de praktijk.''
Marjet VeenstraNuborgh College
Lees verder
''Jouw garantie klopt dus. Het was een leuke ochtend, waarover nog veel wordt doorgepraat. Gelachen heb ik zeker!''
Gretha van der PloegWerken in Friesland
Lees verder
''Wat hebben we een leuke dag gehad afgelopen donderdag en wat een enthousiasme bij jouw workshop. Bedankt hiervoor!''
Gerwin PoelmanDelftechniek
Lees verder
''Paar week later, nog steeds enthousiast over je training! Net de beloofde review geplaatst: 5 sterren. Beter nog, Chantal gaat je binnenkort contacten om ook voor andere collega’s een training te verzorgen.''
Froukje MeijerYMCA
Lees verder
"Wat heb je een superleuke training neer gezet. Heerlijk praktisch, lekker tempo en vol met tips waar we zo mee aan de slag kunnen. Bedankt voor al je inspiratie!"

Over de docent

Picture of Rick Evers

Rick Evers

Trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur

Meer over Rick >
Picture of Rick Evers

Rick Evers

Trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur

Meer over Rick >

Andere cursussen

incompany training Uwoon

Prijs op aanvraag

Wat krijg je?

Wie noemt zijn nieuwsbrief nou Nieuwsbrief?

Da’s toch veel te saai? Schrijf je daarom in voor ‘Trips & Tiks’. Mijn maandelijkse nieuwsbr… ehh, mailtje. Als je die gelezen hebt ben je a) wijzer en heb je b) gelachen. Nou, kom op met dat e-mailadres.