Dé schrijftraining voor woningcorporaties

Een dagje lachend leren bij jou op de zaak

5/5

4,9/5

Het was een ontzettend leuke dag. Ik heb veel geleerd en hoop dit ook in de praktijk toe te mogen passen. En zoals je aangeeft, spreektaal leest veel prettiger.

incompany schrijftraining
In dé beste schrijftraining voor woningcorporaties vliegen de tips je om de oren. Na deze training zijn alle teksten voor huurders voortaan helder en ijzersterk.

Incompany schrijftraining 

Wat hebben woonconsulenten, beleidsmedewerkers en kcc’ers gemeen? Ze schrijven allemaal. Of het nu mailtjes naar huurders zijn, memo’s voor het MT of nieuwsbrieven. Corporatiemedewerkers zijn veel tijd kwijt aan het schrijven van teksten. Hoe mooi zou het zijn als dat een beetje soepel gaat? Daar kom ik om de hoek kijken. In een dagdeel leer ik jullie ijzersterk schrijven. En het wordt nog gezellig ook. 


Aan de slag met jullie eigen teksten

De training is lekker interactief. Naast mijn uitleg en voorbeelden gaan medewerkers dus lekker zelf aan de slag. En dat doen we met jullie eigen teksten. Stuur ze gewoon op, ik anonimiseer ze en maak er afwisselende opdrachten van. Want werken met eigen teksten, daar leer je het meest van.


Voor wie is de training nuttig?

Voor alle corporatiemedewerkers. Management, beleid, staf, medewerkers wonen, buurt, vastgoed, projecten, kcc, financiën, control. Want: iedereen schrijft!


Wat leer ik jullie?

Omdat ik 20 jaar corporatie-ervaring heb, weet ik alles van jullie prachtige sector. En dus ook welke teksten belangrijk zijn en welke stijl goed werkt. Dit komt allemaal langs in de training:


Hoe groot kan de groep zijn?

Dat bepalen jullie zelf. Een groepje van 5 kan en eentje van 50 kan ook. Maar… bedenk wel: hoe groter de groep, hoe minder interactiviteit. Ook is er meer ruimte voor vragen en uitwerking van oefeningen in kleinere groepen. Wil je overleggen wat voor jullie het beste werkt? Neem dan contact met me op, dan sparren we even samen.  

incompany schrijftraining


Hoe werkt het?


Welke corporaties gingen je voor?

Hieronder een rijtje met corporaties waar je zeer waarschijnlijk dolblije medewerkers aantreft. Ken je iemand daar? Vraag gerust wat ze ervan vonden. En doe ze de groeten van me!

Rick traint bij Uwoon

Wat maakt dit dé training voor corporaties?

Bij veel trainingen ben je een dag of dagdeel zoet en daarna gaat iedereen weer aan het werk alsof er niets veranderd is. Hier niet. Na deze training schrijf je blijvend beter, want:

1. Het is ongelofelijk praktisch. Toegespitst op jullie dagelijkse schrijftaken.

2. Je hoort niet alleen het hoe, maar ook het waarom. En da’s heel belangrijk.

3. Iedereen krijgt een superpraktische schrijfwijzer mee van 1 A4’tje.

Rick traint bij Wagemaker

Over de docent

Rick Evers

Rick Evers

Trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur

Meer over Rick >
Rick Evers

Rick Evers

Trainer, tekstschrijver en communicatieadviseur

Meer over Rick >

Andere cursussen

incompany training Uwoon

Prijs op aanvraag

Wat krijg je?

Wie noemt zijn nieuwsbrief nou Nieuwsbrief?

Da’s toch veel te saai? Schrijf je daarom in voor ‘Trips & Tiks’. Mijn maandelijkse nieuwsbr… ehh, mailtje. Als je die gelezen hebt ben je a) wijzer en heb je b) gelachen. Nou, kom op met dat e-mailadres.