Unieke schrijftraining op de Veluwe
0610032622
rick@joutekst.nl

Diensten

Tekst & training

Jij bent op zoek naar ijzersterke teksten!

Die krijg je bij Jou. Of door Jou. Dat bepaal jij. Ik schrijf, herschrijf of corrigeer namelijk graag je teksten. Of ik train je, zodat je het zelf kunt. Zelf doet! Met een privétraining, incompany bij jou op de zaak, of tijdens een van de open trainingen.

Al mijn diensten hebben één ding gemeen: je krijgt er ijzersterke teksten van. Van de eerste tot de laatste zin.

cursus beter schrijven

Open training Beter schrijven (5 uur, klassikaal)
Je wil graag beter leren schrijven. Geen probleem. Schrijf je in voor mijn open training. Dan leer je in een dagdeel écht goed schrijven. De groepen zijn klein en de cursusruimte is geheel coronaproof.

Incompany training (maatwerk)
Wil je samen met je collega’s beter leren schrijven? Kies dan voor een incompany training. Jullie bepalen de datum en de leerdoelen en ik maak een cursus op maat.

Privétraining (maatwerk)
Persoonlijke aandacht nodig bij het schrijven van je teksten? Kies dan voor een privétraining

Teksten schrijven
Ik schrijf allerlei soorten teksten. Webteksten, socialmediateksten, nieuwsbrieven, blogs. Over tarief en planning maken we vooraf afspraken. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Tekstcorrectie
Eindredactie van je magazine of jaarverslag? Stuur het naar mij. Ik laat geen foutje zitten. Echt niet. Ook geen dubbele spaties. En je krijgt je foutloze tekst razendsnel weer terug.

Communicatieadvies
Wil je jouw doelgroep beter bereiken, maar weet je niet goed hoe? Ik heb dik 20 jaar ervaring als communicatieadviseur. Dus kom maar op met je casus. Maken we er samen een succes van!