Unieke schrijftraining op de Veluwe
0610032622
rick@joutekst.nl

Diensten

Tekst & training

Jij bent op zoek naar ijzersterke teksten!

Die krijg je bij Jou. Of door Jou. Dat bepaal jij. Ik schrijf, herschrijf of corrigeer namelijk graag je teksten. Of ik train je, zodat je het zelf kunt. Zelf doet! Met een privétraining, incompany bij jou op de zaak, of tijdens een van de maandelijkse open trainingen.

Al mijn diensten hebben één ding gemeen: je krijgt er ijzersterke teksten van. Van de eerste tot de laatste zin.

Training

Je wil graag beter leren schrijven!

Geen probleem. Schrijf je in voor een van de maandelijkse open trainingen. Dan leer je in een dagdeel écht goed schrijven. De groepen zijn klein en de training is uiteraard coronaproof.

Wil je samen met je collega’s beter leren schrijven? Kies dan voor een incompany training. Jullie bepalen de datum en de leerdoelen. Ik kom graag eens langs op de zaak.

Wil je echt persoonlijke aandacht. Kies dan voor een privétraining.

Open inschrijving

Kom een dag langs op de Veluwe en we gaan lekker met teksten aan de slag. In een kleine groep dus veel aandacht voor jouw leerdoelen. Wedden dat je razend enthousiast naar huis gaat?

Incompany training

Niet iedereen is een sterke schrijver. Hoeft ook niet. Als de basis maar goed is. Klantgericht, vriendelijk, zakelijk en met een goede structuur. Ik leer het jou en je collega’s in een dagdeel.

Privétraining

Schrijf je veel en loop je nog wel eens vast? Kies dan voor een privétraining. Ik luister naar je, analyseer je teksten en ik geef je oefeningen en tips. Zo maken we van jou een sterke schrijver.

Teksten

Je wil graag ijzersterke teksten!

Die schrijf ik voor je. Nou ja, niet voor jou, voor jouw lezer. En dat lijkt een detail, maar het maakt juist het verschil tussen een matige tekst en een ijzersterke tekst. Bij een goede tekst komt meer kijken dan wat woorden op papier. Ik kruip in het hoofd van jouw lezer en stem daar inhoud en stijl op af. Je teksten worden niet gelezen, ze worden verslonden..

IJzersterke teksten

Jou schrijft allerlei soorten teksten. Webteksten, socialmediateksten, nieuwsbrieven, blogs. Over tarief en planning maken we vooraf afspraken. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Tekstcorrectie

diensten: tekstcorrectie

Eindredactie van je magazine of jaarverslag? Stuur het naar Jou. Ik laat geen foutje zitten. Echt niet. Ook geen dubbele spaties. En je krijgt je foutloze tekst razendsnel weer terug.

Communicatieadvies

Wil je jouw doelgroep beter bereiken, maar weet je niet goed hoe? Ik heb dik 20 jaar ervaring als communicatieadviseur. Dus kom maar op met je casus. Maken we er samen een succes van!