Unieke schrijftraining op de Veluwe
0610032622
rick@joutekst.nl

Over jou

Jou tekst & training

Jou is een bureau voor tekst & training in Vaassen. Geboren uit de twee dingen die ik het liefst doe: trainingen geven en teksten schrijven.

Als trainer, columnist en tekstschrijver maak ik mens en organisatie blij met praktische trainingen en sterke teksten. En onlangs kwam mijn eerste boek uit. Samen met schrijfmaatje Willem Verdaasdonk schreef ik Schrijf eens even normaal, joh! 

Helder schrijven is mijn stokpaardje. Geen ‘conform’ schrijven als je ook ‘volgens’ kunt gebruiken. Niet schrijven dat je ‘een tweetal’ documenten opstuurt in plaats van ‘twee’. Nergens voor nodig.

Ik schrijf nu dik twintig jaar teksten voor allerlei organisaties. Webteksten, socialmediateksten, nieuwsbrieven, blogs en meer. Stuk voor stuk ijzersterke teksten, want de lezer is altijd mijn uitgangspunt. Logisch? Was het maar zo’n feest. De meeste teksten die ik zie, zijn egoteksten. ‘Wij dit, wij dat.’ En weg is je lezer. Zonde!

Leuker nog dan zelf schrijven is anderen leren schrijven. Daarom geef ik schrijftrainingen. Bakken energie krijg ik ervan. De cursisten trouwens ook. En dan te bedenken dat ik vroeger drie weken buikpijn had als ik een spreekbeurt over roofvogels moest geven.

Rick Evers