Over Jou

Hoi, ik ben Rick Evers. Oprichter en eigenaar van Jou bv. Ben jij op zoek naar sterkere teksten? Regel ik voor je. Of had je hier verwacht: ‘als kind was ik al gefascineerd door bla bla bla’. Kan ook hoor. Het stukje ‘Over Rick’ staat wat verder naar onderen. Eerst wat meer over Jou.

Jij wil betere teksten

Anders was je hier niet. Kijk eens of een van deze situaties op die van jou lijkt:

Herken je er eentje? Dan ben ik jouw superheld. Ik ga je namelijk helpen en daar word je echt blij van. Kijk maar eens wat ze zeggen.

Rick Evers
Rick Evers

Waarom Jou?

Mijn bedrijf heet ‘Jou’. Je schrijft namelijk altijd voor je lezer. Voor jou. Niet voor jezelf. Veel organisaties schrijven vooral ego-teksten. 

Wij doen dit, wij vinden dat belangrijk, wij zus, wij zo.

Jammer. En een gemiste kans. Verplaats je bij teksten altijd in de lezer. Die klantgerichte denkwijze komt dus zelfs terug in mijn bedrijfsnaam: Jou.

Wat doe ik?

Rick Evers
Rick Evers

Over Rick

Als kind was ik al gefascineerd door stenen en schelpen. Ik heb er alleen vanaf mijn tiende niets meer mee gedaan. Daarom heb ik me maar gericht op teksten. Mijn reservehobby. 

In plaats van Archeologie koos ik dus toch maar voor een studie Communicatie. Later aangevuld met allerlei verdiepende trainingen en cursussen op het gebied van schrijven. En potverdikkie, wat zaten daar veel saaie cursussen bij. Dan weet je ook waarom ik nu zelf glimlachgarantie geef op mijn eigen cursussen!

Ik woon in Vaassen (handig voor de reiskostenberekening) en werk graag in de tuin. Lekker een beetje snoeien, onkruid plukken of de blaadjes van het grind pakken. Je hebt er verder niets aan, maar je koos er zelf voor om het stukje ‘Over Rick’ te lezen.

Boos word ik van bladblazers, hanen in woonwijken, verpakkingen die niet opengaan bij het lipje ‘hier openen’ en mensen die overal boos over worden.

Deze hieronder gingen al met mij in zee

Hebben ze geen spijt van. Zeggen ze. Bekijk hier nog veel meer reviews.

Marlous Reijersen
Marlous ReijersenUpTender
Lees verder
"Was echt een supertoffe training! Ik heb vrijdagmiddag meteen m’n hoofdpijnhoofdstuk van een lopend project herschreven. Reactie van de klant vanmorgen: helemaal goed!''
Ingeborg Kannekens
Ingeborg KannekensVirtuel
Lees verder
''Een 10 klinkt overdreven, maar toch krijg je hem! Ik heb heel veel bijgeleerd wat ik morgen al kan toepassen. Een fijne balans tussen lachen en leren!''
Herma Fridrichs
Herma FridrichsBlanckenborg
Lees verder
''Wat boeiend! Allemaal vallende ‘kwartjes’. En daarmee is er nog veel werk te doen in de organisatie. Zin in!''
Bob Wever
Bob WeverOptUmaal B.V.
Lees verder
"Iedereen zou dit moeten doen. Het was leerzaam, verhelderend en praktisch toepasbaar. En ja, de spiegel was er ook."

Wie noemt zijn nieuwsbrief nou Nieuwsbrief?

Da’s toch veel te saai? Schrijf je daarom in voor ‘Trips & Tiks’. Mijn maandelijkse nieuwsbr… ehh, mailtje. Als je die gelezen hebt ben je a) wijzer en heb je b) gelachen. Nou, kom op met dat e-mailadres.